Om oss

Vi på Perfecta har specialiserat oss på att hjälpa bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i samband med olika fastighetsprojekt. Oavsett om ni ska göra ett stambyte, en fasadbesiktning eller behöver hjälp med en underhållsplan, så kan vi fungera som fastighetens projektledare. Vi har stor erfarenhet av behovsanalys, upphandling, kontraktering, projektledning och besiktning och kan dessutom sköta löpande information före, under och efter projektet med dina hyresgäster eller bostadsrättsinnehavare.

Hela fastighetens projektledare

Perfecta Projektledning är konsultföretag med fastighetsfokus, startat i Stockholm 2004. Vi erbjuder ett brett spektrum av konsultstjänster i samband med fastighetsrelaterade projekt. I första hand så agerar vi beställarombud och ser till att projektmålen uppnås.

Ska ni göra ett stambyte, handla upp ny fastighetsförvaltare eller behöver ni hjälp med en innergårdsrenovering? Som hela fastighetens projektledare kan vi leda alla era projekt. Vi jobbar med behovsanalys, framtagande av förfrågningsunderlag, upphandling, kontraktering, projektledning och besiktning.

Vi tar hand om dina orosmoln.

Vill du förebygga renoveringsstress med huvudvärk och sömnproblem? Får vi bara träffa dig så kommer vi att skingra orosmolnen kring dina fastighetsprojekt. Oavsett om det gäller en gårdsrenovering eller stambyte.

För fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättsföreningar.

Som hela fastighetens projektledare har vi kontakt med dig som fastighetsägare eller förvaltare men även du som sitter i en brf-styrelse. Vi kan dessutom sköta löpande information före, under och efter projektet med dina hyresgäster/bostadsrättsinnehavare.

OFFERT

Ring eller maila oss för en kostnadsfri offert.

HÄR HITTAR NI VÅR GUIDE OM HUR MAN UPPHANDLAR EN STAMRENOVERING.

En kontakt räcker.

Vi är som spindeln i nätet för dig som fastighetsägare eller medlem i en bostadsrättsförening. Vi sköter alla upphandlingar och presenterar för dig vad det kostar och vilka tider som gäller för projektet.

När projektet sedan är igång styr vi och tar hand om alla kontakter under projektets gång. Det kan vara med arkitekter, byggnadsnämnd, brand- och VVS-konsulter, myndigheter, konstruktörer, kontrollansvariga, entreprenörer besiktningsmän, materialleverantörer.

Välkommen till Perfecta, hela fastighetens projektledare!

fastighets projektledare