Hela fastighetens projektledare

Perfecta är ett specialiserat konsultföretag startat i Stockholm 2004. Vi erbjuder ett brett spektrum av projektledningstjänster i samband med nybyggnation, underhåll, ROT och flytt.

Vi på Perfecta Projektledning har specialiserat oss på att hjälpa bostadsrättsföreningar och fastighetsägare till flerfamiljshus och kommersiella fastigheter i samband med olika fastighetsprojekt.

Oavsett om ni ska göra ett stambyte, en fasadbesiktning eller behöver hjälp med en underhållsplan kan vi fungera som fastighetens projektledare.

Vi har stor erfarenhet av behovsanalys, upphandling, kontraktering, projektledning och besiktning. Vi kan dessutom sköta löpande information med dina hyresgäster eller bostadsrättsinnehavare före, under och efter projektet.

Vi tar hand om dina orosmoln.

Vill du förebygga renoveringsstress med huvudvärk och sömnproblem? Får vi bara träffa dig så kommer vi att skingra orosmolnen kring dina fastighetsprojekt. Oavsett om det gäller en gårdsrenovering eller en städupphandling.

För fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättsföreningar.

Som hela fastighetens projektledare har vi kontakt med dig som fastighetsägare eller förvaltare men även du som sitter i en brf-styrelse. Vi kan dessutom sköta löpande information före, under och efter projektet med dina hyresgäster/bostadsrättsinnehavare.

OFFERT

Ring eller maila oss för en kostnadsfri offert.

Nyheter

Som fastighetsägare, förvaltare eller bostadsrättsförening står ni inför ett gediget jobb när det är dags för ett byggprojekt. Ofta kräver
LÄS MER HÄR
Stambyten är alltid en omfattande åtgärd. Oavsett storlek på projektet ställs höga krav på kompetens och förståelse i alla skeden
LÄS MER HÄR

Här hittar ni vår guide om hur man upphandlar en stamrenovering.

En kontakt räcker.

Vi är som spindeln i nätet för dig som fastighetsägare eller medlem i en bostadsrättsförening. Vi sköter alla upphandlingar och presenterar för dig vad det kostar och vilka tider som gäller för projektet.

När projektet sedan är igång styr vi och tar hand om alla kontakter under projektets gång. Det kan vara med arkitekter, byggnadsnämnd, brand- och VVS-konsulter, myndigheter, konstruktörer, kontrollansvariga, entreprenörer besiktningsmän, materialleverantörer.

Välkommen till Perfecta, hela fastighetens projektledare!

Kontakta oss

Om du har några frågor är du välkommen att skicka dem genom formuläret nedan, så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Inte läsbart? Ändra text. captcha txt

Skriv ditt sökord och tryck enter