Hässelbyhem – Helhetslösning för underhåll av lägenheter

För underhåll erbjuder vi en smidig lösning där vi tar ansvaret för hela arbetet – framför allt ser vi till att kvaliteten alltid motsvarar kundens önskemål.

Hässelbyhem – behövde hjälp med en bra helhetslösning för underhåll av nyförvärvade 900 lägenheter. Wallfast, som är ägare till Hässelbyhem, hade samarbetat med oss i tidigare projekt och som nöjda kunder gärna gör, anlitade de oss på Perfecta Projektledning även denna gång, för Hässelbyhems räkning.

Hässelbyhem i Stockholm – löpande underhåll i trapphus och tvättstugor

Vi analyserade först Hässelbyhems behov och gav sedan förslag på lämpliga helhetslösningar där vi landade i att vi ansvarar för löpande städning av trapphus, källare och tvättstugor. Vi följer kontinuerligt upp arbetena med Hässelbyhem och ansvarar även för kontakten med förvaltarna när behov uppstår.

”Vi är mycket nöjda och det blir hela tiden bättre”

”Att sköta städningen inom företaget skulle kräva alldeles för mycket jobb. Det föll sig naturligt att anlita Perfecta, eftersom Wallfast (ägare till Hässelbyhem) tidigare anlitat Perfecta i flera framgångsrika uppdrag.

Vi är mycket nöjda och tjänsterna blir hela tiden bättre. Perfecta har bra uppföljningar med vår personal och kontaktar förvaltarna om det skulle vara något strul.”

Lars Wisén, områdeschef

Vill du bli kund?

Kontakta oss