Wallfast-Case

Wallfast

När företag ska flytta eller hyresgäster behöver evakueras krävs ordning och reda i både planering, logistik och genomförande. Det har vi på Perfecta.

Wallfast är ett av Stockholms största privata fastighetsbolag. När företaget skulle utföra stamrenovering i en fastighet på Öregrundsgatan på Östermalm behövde lägenheterna tömmas. Vi såg till att allt bohag magasinerades eller flyttades till tillfälliga lägenheter.

“Inget gick sönder under hela flytten”

”Det handlade om avflytt och sedan återflytt för 62 lägenheter. Eftersom det bara finns en hiss i fastigheten ställdes höga krav på logistikplanering. Dessutom behövde vissa hyresgäster hjälp med packning. Vi anlitade Perfecta för en helhetslösning och det gick väldigt bra. Allt var klart på utsatt tid till det pris vi kommit överens om. Perfecta ordnade magasineringen så att hyresgästerna kunde komma åt sina tillhörigheter under tiden. Och faktum är att ingenting gick sönder under hela flytten. Det var lite av en bedrift.”

Gerry Blomqvist, administrativ chef

Kontakta oss

Om du har några frågor är du välkommen att skicka dem genom formuläret nedan, så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Inte läsbart? Ändra text. captcha txt

Skriv ditt sökord och tryck enter