Newsec – Projektering och projektledning

Perfecta Projektledning är en trygg och erfaren samarbetspartner till företag som behöver hjälp med projektledning och projektering.

Perfecta Projektledning samarbetar med Newsec Asset Management som förvaltar fastigheter åt investmentbanker, institutioner och fastighetsbolag och är den största aktören i norra Europa.

Newsec Stockholm, Solna – projekterings- och projektledningstjänster

För Newsec levererar vi projekterings- och projektledningstjänster till bland andra köpcentret Stinsen i Häggvik, Solna och Palmfelt Center i Johanneshov, Stockholm. Som projektledare ser vi till att alla projekt löper så smidigt som möjligt och utan onödiga avbrott samt att de färdigställs inom ramen för såväl tid som budget.

Vi är så att säga spindeln i nätet som projekterar uppdraget, leder det samt ser till att all kommunikation löper friktionsfritt mellan projektets olika parter.

”Inget dras i långbänk”

”Jag upplever metodiken som väldigt flexibel. Om något inte går att göra som planerat flaggas det i god tid och erbjuds alternativa lösningar. Kostnadsstyrningen fungerar utmärkt, vilket är mycket viktigt. Och så uppskattar jag att saker och ting hanteras fort och inte dras i långbänk.”
Bertil Ax, projektkoordinator

Vill du bli kund?