Aimo Park – projektledning av ombyggnation och kontorsflytt

Något som utmärker Perfecta Projektledning är vår breda kompetens. Vi erbjuder projektledning för alla områden och ser en ära och en utmaning i att vara kundens enda kontakt. När parkeringsföretaget Aimo Park (dåvarande Q-Park) skulle flytta sitt svenska huvudkontor anlitade de oss. Då fick vi verkligen chansen att visa vad vi går för.

Aimo park Stockholm – projektering, företagsflytt och ombyggnation

Vårt uppdrag var att agera projektledare där vi ansvarade för projektering, ombyggnation, och flytt samt att återställa de gamla lokalerna. Vi utförde allt detta och som grädde på moset hittade vi även nya lokaler åt den befintliga hyresgästen.

”Jättefördel att ett och samma företag hade helhetsgrepp”

“Schemat var väldigt tajt, så vi sökte efter en byggprojektledare med goda kontakter bland hantverkare. Den nya lokalen skulle utformas enligt vårt holländska moderbolags koncept, men vissa praktiska detaljer fungerar inte i Sverige. Där tog Perfecta fram alternativa lösningar på ett utmärkt sätt. Att vi sedan valde att låta Perfecta sköta även flytten var avgörande för resultatet. Eftersom det var så ont om tid var vi tvungna att få in vissa nya möbler innan hantverkarna var klara.

Nu kunde Perfectas projektledare enkelt kommunicera med varandra och lösa allt på ett bra sätt. Det var en jättefördel att ett och samma företag hade helhetsgrepp. Annars hade det blivit struligt och dyrare. Att Perfecta till sist tog hand om flyttstädningen var naturligt. Hela projektet höll sig inom budget och vi är väldigt nöjda.”

Leif Lindqvist, före detta fastighetschef Q-Park

”Perfecta är starka i projekt- och arbetsledarrollen”

“Perfecta ansvarade för bygget av vårt nya serverrum och hjälpte även till med flytt av IT-utrustning. Det gick hur smidigt som helst och hanns med på utsatt tid. Sedan hjälpte Perfecta till när vi sålde av delar av vårt gamla möblemang. Jag har varit med om några flyttar, men aldrig stött på ett företag som tar ett sådant helhetsansvar. Vi blev verkligen avlastade i samordningsfrågor.

Perfecta är väldigt starka i projekt- och arbetsledarrollen. De finns på plats och ser till att avtalade tidplaner hålls och att underleverantörerna gör vad de ska. Och så måste jag nämna uppföljningen. Perfecta tog emot våra frågor, bokade in uppföljningsmöten och så vidare. Det borgar för god kvalitet i hela projektet.”

Carina Carlgren, IT-chef Q-Park

Vill du bli kund?

Kontakta oss