stamrenovering
stamrenoveringstamrenovering

Stamrenovering

Har det blivit dags för er fastighet att få en stamrenovering?

”Usch. Vad jobbigt, detta har jag inte tid med.” eller ”Det kommer att ta evigheter att ta fram rätt företag mm” tänker du kanske nu, och många gör det tills de har anlitat oss på Perfecta.

Vi tar hand om alla dina orosmoln när det gäller stamrenovering!

Om du vill förebygga renoveringsstress med huvudvärk och sömnproblem, anlita oss som  fastighetens projektledare, då kan vi garantera att ni kommer sova gott om nätterna.

Som fastighetskonsult har vi kontakt med dig som fastighetsägare eller förvaltare, men även dig som sitter i en brf-styrelse. Vi kan dessutom sköta löpande information före, under och efter projektet med dina hyresgäster/bostadsrättsinnehavare.

Får vi bara träffa dig så kommer vi att skingra orosmolnen kring dina fastighetsprojekt!

Kontakta oss redan idag för ett möte, så kommer en av våra mycket erfarna medarbetare ut och presenterar Perfecta och vår affärsidé och hur vi kan hjälpar er med er stamrenovering.

Ni kanske redan har hört talas om oss och vet vilka vi är och vill ha en offert på stamrenovering, och då kan ni bara fylla in ett formulär som ni finner på denna sida.

Erfarenhet inom stamrenovering

När vi kommer ut och besiktar er fastighet inför stamrenovering krävs mycket goda kunskaper om alla problem som kan uppstå, underhåll under renoveringen och i vissa fall uppgraderingar.

Allt detta tar vi hänsyn till och när vi kommer ut till er fastighet utför vi

  • behovsanalys
  • upphandling
  • kontraktering
  • projektledning
  • besiktning

Perfecta är ett förtag som specialiserat sig inom fastigheter och att hjälpa fastighetsägare och bostadsrättföreningar att ta fram rätt entreprenör till olika projekt. Vi startade i Stockholm 2004. Vi är ett AAA-företag med mycket kunskap och yrkeserfarenhet inom stamrenovering

Vi väntar på ert samtal och kommer svara på alla era frågor.

Varmt välkommen till Perfecta, din fastighetskonsult som är med hela vägen.

Kontakta en erfaren projektledare!

Behöver du hjälp med projektledning i samband med nybyggnation, underhåll, ROT och företagsflytt kontaktar du oss för ett förutsättningslöst möte.

Nedan hittar du kontaktuppgifter till några nyckelpersoner och du kan också ringa växeln på 08-54 90 38 90 eller kontakta info@perfecta-projektledning.se

Referenskund

Fastighetsägaren Aftonbladet anlitar Perfecta för bland annat byggprojektering. Läs mer här!

aftonbladet

Hur går du vidare?

Vill du veta vad Perfecta kan hjälpa dig med i byggprojekteringsfasen? Ring 08-54 90 38 90 eller maila!

Tjänster inom byggprojektering:

  • Byggprojektering
  • Projekteringsledning
  • Installationssamordning
  • Referens- och budgetkalkylering
  • Upprättande av FFU förfrågningsunderlag, AF administrativa föreskrifter, rambeskrivningar

Nybyggnation

Har du koll på lagar, nya regler och allt annat vid en nybyggnation? Till din hjälp har vi många tjänster som passar för fastighetsägare och förvaltare.

Underhåll

Oavsett ålder på fastigheten krävs det olika typer av underhåll som trappstädning, golvvård, tvätt och infärgning av fasader. Genom att upprätta en underhållsplan får vi bra koll var, när och hur.

ROT

Vi har handlat upp och drivit många olika typer av ROT-projekt. Läs mer vad vi kan hjälpa dig med.

Flytt

Vid en flytt, större renoveringar, evakueringar och stambyten, gäller det att koll på logistiken. Anlita någon av våra erfarna flyttprojektledare för full kontroll.

Kontakta oss

Om du har några frågor är du välkommen att skicka dem genom formuläret nedan, så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Skriv ditt sökord och tryck enter