Har det blivit aktuellt med ett stambyte av fastigheten? Just det projektet känns kanske betungande och som en stor investering. Ja, vad kostar ett stambyte i själva verket? Vi kan lova er att vi gör allt vi kan för att hitta den ultimata lösningen för just er när det kommer till det bästa priset utan för den skull tumma på kvalitén av materialet samt utförare. Med vår gedigna erfarenhet lyckas vi med detta gång på gång och därför är vi mycket trygga med vår roll som projektledare när det kommer till stambyten. Kontakta oss för ett förbehållslöst samtal och ställ oss frågan vad kostar ett stambyte och vi ger er all information som ni behöver för ett framtida stambyte. Testa oss redan idag!

Vad kostar ett stambyte
Få vår guide om hur man upphandlar en stamrenovering. Fyll i din mail här så skickar vi den till dig.

Nyheter
Som fastighetsägare, förvaltare eller bostadsrättsförening står ni inför ett gediget jobb när det är dags för ett byggprojekt. Ofta kräver
LÄS MER HÄR
Stambyten är alltid en omfattande åtgärd. Oavsett storlek på projektet ställs höga krav på kompetens och förståelse i alla skeden
LÄS MER HÄR

Vad kostar ett stambyte? Vänd er till oss för en offert!

För oss är av yttersta vikt att se om beställarens intressen och att utföra ett stambyte med noggrannhet och kvalitét viktigare än något annat. Därför sticker vi ut hakan och säger att vi är en av de få som utför stambyten med bästa och det absolut säkraste resultatet i branschen. Ett stambyte är ett oerhört unik projekt för varje enskild fastighet, därför är det mycket att ta hänsyn till när det kommer till kostnaden. Vi gör en specifik och mycket noggrann utredning och besiktning av just er fastighet för att kunna ge er en tydlig och exakt uppgift gällande ert byggprojekt. Vad kostar ett stambyte frågar ni oss och vi garanterar er att se till att ni ska få en offert som är rimlig och konkurrenskraftig på marknaden. Vill du att en seriös aktör i byggbranschen, med många års erfarenhet, tar hand om ert stundande stambyte och utför jobbet prickfritt är ni välkomna att kontakta våra rutinerade projektledare på tfn 08-54 90 38 90 för ett samtal. Ni kan också maila oss på info@perfecta-projektledning.se så besvarar vi era frågor så som vad kostar ett stambyte. Du kan såklart även besöka och läsa mer om vad kostar ett stambyte och mycket annat på vår hemsida www.perfecta-projeltledning.se

Varmt välkommen till oss!

OFFERT

Ring eller maila oss för en kostnadsfri offert.

Vi tar hand om dina orosmoln.

Vill du förebygga renoveringsstress med huvudvärk och sömnproblem? Får vi bara träffa dig så kommer vi att skingra orosmolnen kring dina fastighetsprojekt. Oavsett om det gäller en gårdsrenovering eller en städupphandling.

För fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättsföreningar.

Som hela fastighetens projektledare har vi kontakt med dig som fastighetsägare eller förvaltare men även du som sitter i en brf-styrelse. Vi kan dessutom sköta löpande information före, under och efter projektet med dina hyresgäster/bostadsrättsinnehavare.

En kontakt räcker.

Vi är som spindeln i nätet för dig som fastighetsägare eller medlem i en bostadsrättsförening. Vi sköter alla upphandlingar och presenterar för dig vad det kostar och vilka tider som gäller för projektet.

När projektet sedan är igång styr vi och tar hand om alla kontakter under projektets gång. Det kan vara med arkitekter, byggnadsnämnd, brand- och VVS-konsulter, myndigheter, konstruktörer, kontrollansvariga, entreprenörer besiktningsmän, materialleverantörer.

Välkommen till Perfecta, hela fastighetens projektledare!

Kontakta oss

Om du har några frågor är du välkommen att skicka dem genom formuläret nedan, så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Skriv ditt sökord och tryck enter