Söker ni någon som kan utföra ett säkerställt stambyte i er fastighet? Då har ni kommit helt rätt! Vid en kontakt med oss så har vi ett förutsättningslöst samtal där vi går in på vad betyder stambyte egentligen. Många vet inte vilket omfattande projekt det handlar om och vi vill för dig som beställare underlätta så mycket som möjligt. Ok, vad betyder stambyte i enkla ordalag? Det innebär att man byter ut ledningar och rör i en fastighet, de rör som avlopp tillvatten samlas. De s.k. stammarna har en begränsad livslängd och det kan bli mycket kostsamt om man inte byter ut dem när de är bristfälliga. Vänta inte till sista minuten utan kontakta oss idag så hjälper vi er med en besiktning för att se i vilket skick stammarna är i. Vi besitter stor kompetens inom området och vid en besiktning är det oerhört viktigt med kunnande och rutin. Perfecta är proffs på stambyten samt underhåll av fastigheter, vi är med er under hela byggprocessen. Vi sköter om allt ifrån kontakten med olika entreprenörer, myndigheter, besiktningar samt diverse aktörer. Med våra duktiga och erfarna projektledare så går det alltid rätt till då det är många krav som skall uppfyllas för att lagar och föreskrifter ska gälla och vara godkända. På frågan vad betyder stambyte har vi all information och svar att ge dig som kund.

Vad betyder stambyte
Nyheter
Som fastighetsägare, förvaltare eller bostadsrättsförening står ni inför ett gediget jobb när det är dags för ett byggprojekt. Ofta kräver
LÄS MER HÄR
Stambyten är alltid en omfattande åtgärd. Oavsett storlek på projektet ställs höga krav på kompetens och förståelse i alla skeden
LÄS MER HÄR

Få vår guide om hur man upphandlar en stamrenovering. Fyll i din mail här så skickar vi den till dig.

Vad betyder stambyte? Vi gör det enkelt för dig som kund!

När dagen kommer och det börjar bli dags för ett stambyte så hopar sig frågorna och stressen kanske infinner sig. Vi ger er gärna alla svaren på era frågor och kanske den mest vanliga, vad betyder stambyte? Luta er tillbaka och vi säkerställer att stambytet utförs korrekt och enligt konstens alla regler. På vår hemsida www.perfecta-projektering.se berättar vi på ett okomplicerat sätt hur arbetsgången kan se ut för ett stambyte. När du som beställare frågar vad betyder stambyte så vill vi på ett enkelt sätt förklara vad som menas med ett stambyte. Resten tar vi hand om!

Hör av er till oss idag på tfn 08-54 90 38 90!

Vi ser fram emot din kontakt, välkommen!

OFFERT

Ring eller maila oss för en kostnadsfri offert.

Vi tar hand om dina orosmoln.

Vill du förebygga renoveringsstress med huvudvärk och sömnproblem? Får vi bara träffa dig så kommer vi att skingra orosmolnen kring dina fastighetsprojekt. Oavsett om det gäller en gårdsrenovering eller en städupphandling.

För fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättsföreningar.

Som hela fastighetens projektledare har vi kontakt med dig som fastighetsägare eller förvaltare men även du som sitter i en brf-styrelse. Vi kan dessutom sköta löpande information före, under och efter projektet med dina hyresgäster/bostadsrättsinnehavare.

En kontakt räcker.

Vi är som spindeln i nätet för dig som fastighetsägare eller medlem i en bostadsrättsförening. Vi sköter alla upphandlingar och presenterar för dig vad det kostar och vilka tider som gäller för projektet.

När projektet sedan är igång styr vi och tar hand om alla kontakter under projektets gång. Det kan vara med arkitekter, byggnadsnämnd, brand- och VVS-konsulter, myndigheter, konstruktörer, kontrollansvariga, entreprenörer besiktningsmän, materialleverantörer.

Välkommen till Perfecta, hela fastighetens projektledare!

Kontakta oss

Om du har några frågor är du välkommen att skicka dem genom formuläret nedan, så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Skriv ditt sökord och tryck enter