När det kommer till underhåll av fastigheten av er bostadsrättsförening så rekommenderar vi att alltid att ha en underhållsplan. Vi vill säga att det är ert viktigaste verktyg när det kommer till skötsel och framtida planering för kostnader för er fastighet. Vi på Perfecta har kunskapen och erfarenheten att hjälpa er med just detta, vi upprättar en gedigen och genomarbetad underhållsplans brf mall så att ni kan vara lugn i att ni får full koll på er fastighets status samt underhållsbehov för en kommande tid. På vår hemsida www.perfecta-projektering.se kan ni läsa mer om de olika stegen som en underhållsplan brf mall innehåller, man kan beskriva det som så att en underhållsplan är er förenings framför allt viktigaste styrdokument. Står ni utan en sådan så kan framtiden bjuda på otrevliga och oerhört kostsamma tider. Detta går enkelt att förebygga med en tillförlitlig underhållsplan. Vi hjälper er med detta!

Underhållsplan brf mall
Nyheter
Som fastighetsägare, förvaltare eller bostadsrättsförening står ni inför ett gediget jobb när det är dags för ett byggprojekt. Ofta kräver
LÄS MER HÄR
Stambyten är alltid en omfattande åtgärd. Oavsett storlek på projektet ställs höga krav på kompetens och förståelse i alla skeden
LÄS MER HÄR

Få vår guide om hur man upphandlar en stamrenovering. Fyll i din mail här så skickar vi den till dig.

Se till att ni har en underhållsplan brf mall, kontakta oss idag!

Ge oss förutsättningarna och vi ger er en fullständig genomarbetad underhållsplan som ni kan lita på. När det gäller underhållsplan brf mall ser vi på Perfecta till just er fastighets behov. Att anlita oss för att ta fram en pålitlig och grundlig underhållsplan kan med andra ord ses som en billig försäkring för er fastighet. Våra rutinerade och engagerade projektledare tar hand om er underhållsplan brf mall på bästa sätt, var så säker. Vi som arbetar på Perfecta får ofta beröm för vårt kundbemötande, något som vi är stolta över och har som ambition att fortsätta med. Enkelheten och tillmötesgående är vårt signum. Funderingar kring att upprätta en solid underhållsplan brf mall? Då har ni kommit till rätt företag, vi är nämligen specialiserade på att sköta allt som har med underhåll av fastigheter att göra. Kontakta oss idag så vägleder vi er igenom detta!

Ring oss på tfn 08-54 90 38 90 eller nå oss via mail

info@perfecta-projektering.se så hjälper vi er.

Varmt välkommen!

OFFERT

Ring eller maila oss för en kostnadsfri offert.

Vi tar hand om dina orosmoln.

Vill du förebygga renoveringsstress med huvudvärk och sömnproblem? Får vi bara träffa dig så kommer vi att skingra orosmolnen kring dina fastighetsprojekt. Oavsett om det gäller en gårdsrenovering eller en städupphandling.

För fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättsföreningar.

Som hela fastighetens projektledare har vi kontakt med dig som fastighetsägare eller förvaltare men även du som sitter i en brf-styrelse. Vi kan dessutom sköta löpande information före, under och efter projektet med dina hyresgäster/bostadsrättsinnehavare.

En kontakt räcker.

Vi är som spindeln i nätet för dig som fastighetsägare eller medlem i en bostadsrättsförening. Vi sköter alla upphandlingar och presenterar för dig vad det kostar och vilka tider som gäller för projektet.

När projektet sedan är igång styr vi och tar hand om alla kontakter under projektets gång. Det kan vara med arkitekter, byggnadsnämnd, brand- och VVS-konsulter, myndigheter, konstruktörer, kontrollansvariga, entreprenörer besiktningsmän, materialleverantörer.

Välkommen till Perfecta, hela fastighetens projektledare!

Kontakta oss

Om du har några frågor är du välkommen att skicka dem genom formuläret nedan, så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Skriv ditt sökord och tryck enter