Företagsflytt

Tjänster för renovering, ombyggnad och tillbyggnad

Vi har projektlett väldigt många ROT-renoveringar. Läs mer om vad vi kan hjälpa dig med.

Byggprojektledning

Ska du anpassa en fastighet eller lokal? Första steget är att byggprojektera. Perfecta gör en analys utifrån era förutsättningar och tar fram alla handlingar inför upphandling och entreprenad. Låt oss ta hand om byggprojekteringen, så blir det gjort på rätt sätt och till rätt pris.

Läs mer om byggprojektledning

BAS-P

Sedan 2009 ska den som låter utföra ett byggnads- eller anläggningsarbete utse en byggarbetsmiljösamordnare för planering och projektering (BAS-P). Perfecta har flera utbildade byggarbetsmiljösamordnare.

Läs mer om Bas-P

Stambyte

Stambyte är ett komplext byggprojekt som kräver omfattande teknisk kompetens hos beställaren. Med Perfecta som projektledare kan du vara säker på att föreningens intressen tillvaratas på bästa sätt.

Läs mer om stambyte

Hyresgästsamordnare

Står du inför en omfattande renovering eller ombyggnation och undrar hur du ska samordna och hantera hyresgästernas frågor och problem? Med en kvalificerad kontaktperson från Perfecta får de boende all hjälp de behöver under ditt ROT-projekt.

Läs mer om hyresgästsamordnare

Kontrollansvarig

Söker du en kontrollansvarig, tidigare kvalitetsansvarig, enligt PBL? Våra projektledare är certifierade och erfarna för både normala och mer komplicerade ärenden. Låt oss ta hand om ditt ärende från bygganmälan till slutbesiktning!

Läs mer om kontrollansvarig

Entreprenadbesiktning

En entreprenadbesiktning säkerställer att de avtalade kontraktsarbetena är gjorda. Perfecta har godkända och kunniga besiktningsmän för entreprenadbesiktningar. En viktig kontrollfunktion för både beställare och entreprenör.

Läs mer om entreprenadbesiktning