byggprojektering

Byggprojektering

Ska du anpassa en fastighet eller lokal? Första steget är att byggprojektera. Perfecta gör en analys utifrån era förutsättningar och tar fram alla handlingar inför upphandling och entreprenad. Låt oss ta hand om byggprojekteringen, så blir det gjort på rätt sätt och till rätt pris.

Ljusinsläpp, ventilation och uttag för datorer.

Anpassning av lokaler och fastigheter medför många praktiska frågor. Hur säkrar man bäst ljusinsläpp och ventilation? Var ska det finnas uttag för datorer? Du behöver bygghandlingar att upphandla utifrån, så att alla anbud kan ställas mot varandra för utvärdering. Vet man precis vad som ska göras blir resultatet både bättre och billigare!

Företagsflytt

Vad gör vi före, under och efter?

Vi börjar med att besiktiga lokalen eller fastigheten och stämmer av möjligheter, förutsättningar och begränsningar mot dina önskemål. Därefter börjar våra projektörer ta fram nödvändiga handlingar inför upphandlingen. Vi tar också fram projektplan med tidplan och kostnadskalkyl. Sedan sammanställer vi förfrågningsunderlag, tar in anbud för utvärdering och upprättar avtal med lämpliga entreprenörer.

Under arbetet är Perfecta byggledare – vi ser till att kontrakterade entreprenörer utför sina uppdrag i enlighet med projektplanen. Vi kan också bistå med entreprenadbesiktningar samt Kontrollansvar enligt PBL.

Vi behåller alltid underlaget för byggprojekteringen. På så sätt är vi bra förberedda för att sköta löpande underhåll, om du skulle vilja det.

Referenskund

Fastighetsägaren Aftonbladet anlitar Perfecta för bland annat byggprojektering. Läs mer här!

aftonbladet

Hur går du vidare?

Vill du veta vad Perfecta kan hjälpa dig med i byggprojekteringsfasen? Ring 08-54 90 38 90 eller maila!

Tjänster inom byggprojektering:

  • Byggprojektering
  • Projekteringsledning
  • Installationssamordning
  • Referens- och budgetkalkylering
  • Upprättande av FFU förfrågningsunderlag, AF administrativa föreskrifter, rambeskrivningar

Kontakta oss

Om du har några frågor är du välkommen att skicka dem genom formuläret nedan, så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Skriv ditt sökord och tryck enter