Trygg byggledning

Stort eller litet projekt? Vi hjälper dig från idé till avslut. Våra projektledare tar hand om allt från projektering till produktion och uppföljning.

När du ska utföra ett byggprojekt i din fastighet eller lokal är det både tryggt, ekonomiskt och smidigt att använda sig av erfaren byggledning för att slippa de fallgropar och irritationsmoment som nästan alltid dyker upp. Även mindre projekt kräver sakkunskap och resurser. Perfectas byggledare kan hjälpa dig genom hela eller valda delar av ditt projekt. Med en erfaren byggledare sparar du både tid och pengar. Vi skräddarsyr varje uppdrag efter uppdragsgivaren.

Vad innebär byggledning före, under och efter?

När byggledaren satt sig in i ditt projekt stämmer han/hon av dina önskemål och planer mot projektets förutsättningar och begränsningar. Det är viktigt att tidigt få klart för sig vad som ryms inom projektet både ekonomiskt och praktiskt. Efter inventeringen drar projektledaren igång projekteringen. Arkitekter, konstruktörer och andra projektörer ritar och beskriver hur ditt projekt ska genomföras. Dessa handlingar används för att handla upp entreprenörer och under produktionsfasen. När projekteringen är klar är det dags för upphandling och kontraktsskrivning med entreprenörer.

Byggskedet startar – det är nu projektet ska bli verklighet. Vi ser till att entreprenaden löper smidigt, både på plats och administrativt. Byggledaren följer kontinuerligt byggarbetet och ser till att kontraktsarbetena blir genomförda i rätt tid och till rätt pris. Vi är spindeln i nätet, så att du kan fokusera på din egen verksamhet.

Efteråt ser vi till att besiktningar, provningar och tester görs för att säkerställa att du fått vad du betalar för. Kräver projektet en kontrollansvarig enligt plan- och bygglagen kan vi självklart åta oss det också.

Läs mer om Byggledning!

Referenskund

är Q-Park skulle flytta sitt svenska huvudkontor anlitade de Perfecta som byggledare samt för flyttledning och flyttstädning. Läs mer här!

qpark

Hur går du vidare?

Ska du bygga om befintliga eller anpassa nya lokaler? Vi har erfarenheten som krävs. Ring 08-54 90 38 90 eller maila!

Tjänster inom byggledning:

  • Skräddarsydd projektledning efter dina behov.
  • Byggledning.
  • Byggarbetsmiljösamordning BAS.
  • Upprättande av entreprenadkontrakt.
  • Stora materialinköp.
  • Rapportering mot projektplan och budget.
  • Entreprenadbesiktning.
  • Avtalsuppföljning.
  • Projektadministration.
  • Kontrollansvar enligt PBL.

Kontakta oss

Om du har några frågor är du välkommen att skicka dem genom formuläret nedan, så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Skriv ditt sökord och tryck enter