Tjänster för nybyggnation

Här har vi många tjänster som passar för fastighetsägare och förvaltare.

Byggprojektering

Ska du anpassa en fastighet eller lokal? Första steget är att byggprojektera. Perfecta gör en analys utifrån era förutsättningar och tar fram alla handlingar inför upphandling och entreprenad. Låt oss ta hand om byggprojekteringen, så blir det gjort på rätt sätt och till rätt pris.

BAS-P

Sedan 2009 ska den som låter utföra ett byggnads- eller anläggningsarbete utse en byggarbetsmiljösamordnare för planering och projektering (BAS-P). Perfecta har flera utbildade byggarbetsmiljösamordnare.

Kontrollansvarig

Söker du en kontrollansvarig, tidigare kvalitetsansvarig, enligt PBL? Våra projektledare är certifierade och erfarna för både normala och mer komplicerade ärenden. Låt oss ta hand om ditt ärende från bygganmälan till slutbesiktning!

Entreprenadbesiktning

En entreprenadbesiktning säkerställer att de avtalade kontraktsarbetena är gjorda. Perfecta har godkända och kunniga besiktningsmän för entreprenadbesiktningar. En viktig kontrollfunktion för både beställare och entreprenör.

Byggledning

I den bästa av världar löper byggprojekt på utan avbrott, färdigställs i tid och inom budget. Dessvärre lever vi inte i den världen och saker som kan gå fel eller missuppfattas brukar göra det.

Kontakta oss

Om du har några frågor är du välkommen att skicka dem genom formuläret nedan, så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Skriv ditt sökord och tryck enter