foretagsflytt

Flyttprojektledning

Ska ditt företag flytta till en ny lokal? Perfecta kan samordna och ta hand om hela företagsflytten, så att din verksamhet inte blir lidande. Om dina nya lokaler behöver anpassas hjälper vi naturligtvis till med det också.

Oavsett om ni ska byta lokal eller behöver evakuera en fastighet inför en stor renovering, är det viktigt att er verksamhet kan fungera eller att dina hyresgäster får bra service under tiden. Förmodligen flyttar du inte särskilt ofta och är ingen expert på området. Det är vi. Som flyttsamordnare allt från planering till genomförande, så att du lugnt kan ägna dig åt verksamheten.

Vad innebär det före, under och efter?

Vi kommer gärna in redan i planeringsfasen. Vilka inventarier ska flyttas och vilka ska säljas? Vad ska köpas in? Hur ser flyttbudgeten ut? Vi magasinerar, tar hand om packning och demontering, ser till att alla lådor är märkta och att varken godset eller lokalen tar skada under flytten.

Vi övervakar själva flytten och ser till att allt sker i tid, i rätt ordning och på rätt sätt.

foretagsflytt-ovanifran

Vi packar upp, monterar och följer upp. Har något blivit skadat? Vi sköter kontakten med flyttfirmor och försäkringsbolag. Passar inte möblerna i den nya lokalen, hjälper vi till att hitta nya. Avslutningsvis utvärderar vi projektet och stämmer av att budgeten har hållits.

Referenskund

När Wallfast skulle göra stamrenovering i en fastighet på Öregrundsgatan på Östermalm behövde lägenheterna tömmas.

Läs mer här!

wallfast-logo

Hur går du vidare?

Funderingar inför en flytt? Vi svarar gärna på dina frågor om företagsflytt. Ring 08-54 90 38 90 eller maila!

Tjänster inom flyttledning:

  • Planering och samordning
  • Budgetkalkyl
  • Upphandling
  • Entreprenadstyrning
  • Beställning och inköp av inventarier
  • Avyttring av inventarier
  • Magasinering
  • Avflyttningsstädning

Kontakta oss

Om du har några frågor är du välkommen att skicka dem genom formuläret nedan, så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Skriv ditt sökord och tryck enter