underhallsplan-gard

Underhållsplan för brf

För att bevara värdet på er fastighet behöver ni en underhållsplan. Som specialister inom bygg- och fastighetsbranschen kan vi hjälpa er med både underhållsplan och en hel del annat.

Traditionella förvaltningsbolag kan löpande sköta ekonomisk och teknisk förvaltning, men saknar ofta kompetens och erfarenhet inom andra områden. Samtidigt är det just andra områden många föreningar vill ha hjälp med. Det är här Perfecta fyller luckan. Med vårt breda byggtekniska kunnande och stora erfarenhet av att driva projekt i bygg- och fastighetsbranschen är vi den perfekta samarbetspartnern för bostadsrättsföreningar.

Underhållsplan – Det viktigaste för en bostadsrättsförening

Den är ett styrdokument för att se till att rätt underhållsinsatser görs vid rätt tidpunkt, så att ni bevarar värdet på er fastighet. Vi kan ta fram en underhållsplan för er fastighet och även hjälpa till med andra tjänster.

Byggledning vid renovering, underhåll och nybyggnationer

Vid renoveringar, underhållsåtgärder och nybyggnationer kan Perfecta hjälpa er genom hela eller valda delar av projektet. Ni slipper huvudbry, krånglande entreprenörer och skenande kostnader. Ni får en partner som står på er sida, fungerar som en stötdämpare mellan er och entreprenörerna och bevakar era intressen under projektets gång.

Hur går du vidare?

Vill du veta mer om hur man upprättar en underhållsplan, eller om våra andra tjänster för bostadsrättsföreningar? Ring 08-54 90 38 90 eller maila!

Vad är en underhållsplan och vad innehåller den?

  • Föreningens viktigaste styrdokument.
  • Beskriver åtgärderna och kostnaderna.
  • Förebygger katastrofer och onödiga utgifter.
  • Håller driftkostnaderna på en rimlig nivå.
  • Påverkar fastighetens försäkringspremie.
  • Ökar trivseln och värdet i bostadsrätterna.

Kontakta oss

Om du har några frågor är du välkommen att skicka dem genom formuläret nedan, så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Skriv ditt sökord och tryck enter