underhallsledning

Underhållsledning

Lös ert behov av fastighetsunderhåll en gång för alla! Perfecta ger dig rätt hjälp med stor flexibilitet. Vi analyserar behovet, hittar rätt entreprenörer och ser till att du får den avtalade kvaliteten.

Behöver du hjälp med löpande underhåll som fastighetsskötsel och städning? Att hitta en städfirma som löser alla uppgifter på det sätt du vill kan vara svårt. Och ännu svårare om du har en lokal med speciella underhållsbehov där inget får gå snett. Hos oss får du hjälp av en professionell projektledare som utreder behovet, upphandlar och kvalitetssäkrar underhållet i er fastighet.

Vad innebär det före, under och efter?

Vi analyserar ditt behov och ger förslag på lämplig nivå för städning eller underhåll.

Vi hittar rätt entreprenörer och skriver löpande avtal, så du inte sitter fast i ett långt och oflexibelt kontrakt. Är du inte nöjd med tjänsterna säger vi upp kontraktet och hittar en ny entreprenör.

Vi gör löpande kvalitetskontroller och hjälper till med bättringsmålning och annat avancerat underhåll, till exempel om ni har fina oljade trägolv som kräver särskild omsorg. Är det dessutom vi som projekterat vet vi exakt vilka material som finns i din lokal – och hur de ska underhållas.

underhallsledning-tvattrum

Referenskund

Hässelbyhem förvärvade 900 lägenheter och sökte en helhetslösning för underhållet.

Läs mer här!

hasselby-logo

Hur går du vidare?

Är du intresserad av en lösning för hela eller delar av ert fastighetsunderhåll? Ring 08-54 90 38 90 eller maila!

Tjänster inom underhållsledning:

  • Planering
  • Upphandling
  • Entreprenadstyrning
  • Behovsanalys för löpande underhåll

Kontakta oss

Om du har några frågor är du välkommen att skicka dem genom formuläret nedan, så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Inte läsbart? Ändra text. captcha txt

Skriv ditt sökord och tryck enter