stamrenovering bostadsrätt

Har det blivit dags för er fastighet att få en stamrenovering bostadsrätt?

”Usch. Vad jobbigt, detta har jag inte tid med.” eller ”Det kommer att ta evigheter att ta fram rätt företag mm” tänker du kanske nu, och många gör det tills de har anlitat oss på Perfecta. Vi tar hand om alla dina orosmoln när det gäller stamrenovering bostadsrätt!

Om du vill förebygga renoveringsstress med huvudvärk och sömnproblem, anlita oss som  fastighetens projektledare, då kan vi garantera att ni kommer sova gott om nätterna.

Som fastighetskonsult har vi kontakt med dig som fastighetsägare eller förvaltare, men även dig som sitter i en brf-styrelse. Vi kan dessutom sköta löpande information före, under och efter projektet med dina hyresgäster/bostadsrättsinnehavare. Får vi bara träffa dig så kommer vi att skingra orosmolnen kring dina fastighetsprojekt!

Kontakta oss redan idag för ett möte, så kommer en av våra mycket erfarna medarbetare ut och presenterar Perfecta och vår affärsidé och hur vi kan hjälpar er med er stamrenovering bostadsrätt.

Ni kanske redan har hört talas om oss och vet vilka vi är och vill ha en offert på stamrenovering, och då kan ni bara fylla in ett formulär som ni finner på denna sida.

Erfarenhet inom stamrenovering bostadsrätt

När vi kommer ut och besiktar er fastighet inför stamrenovering bostadsrätt krävs mycket goda kunskaper om alla problem som kan uppstå, underhåll under renoveringen och i vissa fall uppgraderingar.

Allt detta tar vi hänsyn till och när vi kommer ut till er fastighet utför vi:

  • behovsanalys
  • upphandling
  • kontraktering
  • projektledning
  • besiktning

Perfecta är ett förtag som specialiserat sig inom fastigheter och att hjälpa fastighetsägare och bostadsrättföreningar att ta fram rätt entreprenör till olika projekt. Vi startade i Stockholm 2004.

Vi är ett AAA-företag med mycket kunskap och yrkeserfarenhet inom stamrenovering bostadsrätt. Vi väntar på ert samtal och kommer svara på alla era frågor.

Varmt välkommen till Perfecta, din fastighetskonsult som är med hela vägen.

Referenskund

Fastighetsägaren Aftonbladet anlitar Perfecta för bland annat byggprojektering. Läs mer här!

aftonbladet

Hur går du vidare?

Vill du veta vad Perfecta kan hjälpa dig med i byggprojekteringsfasen? Ring 08-54 90 38 90 eller maila!

Tjänster inom byggprojektering:

  • Byggprojektering
  • Projekteringsledning
  • Installationssamordning
  • Referens- och budgetkalkylering
  • Upprättande av FFU förfrågningsunderlag, AF administrativa föreskrifter, rambeskrivningar
Kontakta oss

Om du har några frågor är du välkommen att skicka dem genom formuläret nedan, så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Skriv ditt sökord och tryck enter