Har ni funderingar och för avsikt att byta stammar i er fastighet? Frågorna brukar vara många och det känns som ett övermäktigt projekt att ta sig an som förening. Det är då ni har möjlighet att anlita oss för den mest kompetenta projektledningen för just ert stambyte. Vi tar hand om alla steg längs vägen, allt ifrån den första grundliga genomgången av er fastighet till slutbesiktningen samt allt som är däremellan med kontakten med myndigheter, arkitekter, diverse entreprenörer och flera led som ska följas i rätt ordning. Vi på Perfecta anser att ni som beställare inte ska behöva bekymra er för oseriösa företag i byggbranschen, som inte håller vad de utlovar eller inte utför sitt jobb korrekt. Vi hjälper er att säkerställa och kvalitetssäkra ert samarbete med olika entreprenörer och myndigheter gällande stambyten Stockholm. Våra sakkunniga och hängivna projektledare garanterar att arbetet utförs fackmannamässigt och att stambyten Stockholm går fackmannamässigt till, alltför att säkra ert byggprojekt. Perfecta sätter inte sitt rykte på spel! Läs mer på vår hemsida www.perfecta-projektledning där våra tidigare kunder berättar om hur de har upplevt vårt samarbete.

stambyten-stockholm
Nyheter
Som fastighetsägare, förvaltare eller bostadsrättsförening står ni inför ett gediget jobb när det är dags för ett byggprojekt. Ofta kräver
LÄS MER HÄR
Stambyten är alltid en omfattande åtgärd. Oavsett storlek på projektet ställs höga krav på kompetens och förståelse i alla skeden
LÄS MER HÄR

Här hittar ni vår guide om hur man upphandlar en stamrenovering. 

Stambyten Stockholm, vi kan vår sak!

Vår yttersta målsättning när det rör våra olika tjänster som vi tillhandahåller är att ni som beställare alltid känner att vi månar om just ert projekt. Om det så gäller en gårdsrenovering eller ett komplext byggprojekt som stambyten Stockholm. Vi på Perfecta brinner för att få dig som kund så pass nöjd att du alltid vill fortsätta samarbeta med oss om det blir kommande projekt i framtiden. Vi är er förlängda arm i processen. Vi tar hand om era intressen på bästa och säkraste sättet!

Ring oss på tfn: 08-54 90 38 90 eller maila på info@perfecta-projektering.se så får ni mer information angående stambyten Stockholm.

Vi lovar, ni kommer inte att bli besviken på vår kompetens och engagemang.

Varmt välkomna!

OFFERT

Ring eller maila oss för en kostnadsfri offert.

Vi tar hand om dina orosmoln.

Vill du förebygga renoveringsstress med huvudvärk och sömnproblem? Får vi bara träffa dig så kommer vi att skingra orosmolnen kring dina fastighetsprojekt. Oavsett om det gäller en gårdsrenovering eller en städupphandling.

För fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättsföreningar.

Som hela fastighetens projektledare har vi kontakt med dig som fastighetsägare eller förvaltare men även du som sitter i en brf-styrelse. Vi kan dessutom sköta löpande information före, under och efter projektet med dina hyresgäster/bostadsrättsinnehavare.

En kontakt räcker.

Vi är som spindeln i nätet för dig som fastighetsägare eller medlem i en bostadsrättsförening. Vi sköter alla upphandlingar och presenterar för dig vad det kostar och vilka tider som gäller för projektet.

När projektet sedan är igång styr vi och tar hand om alla kontakter under projektets gång. Det kan vara med arkitekter, byggnadsnämnd, brand- och VVS-konsulter, myndigheter, konstruktörer, kontrollansvariga, entreprenörer besiktningsmän, materialleverantörer.

Välkommen till Perfecta, hela fastighetens projektledare!

Kontakta oss

Om du har några frågor är du välkommen att skicka dem genom formuläret nedan, så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Skriv ditt sökord och tryck enter