Har dagen kommit då er fastighet står inför ett stambyte? Är ni tvungna att ta tag i alla frågor och diverse orosmoln som genast hopar sig? Funderingar på vad ett stambyte kostnad per lägenhet hamnar på när allt kommer omkring? Lagar, regler och kontakt med myndigheter och flera entreprenörer, ja stressen för att missa något av dessa led som rör ett lyckat stambyte för er bostadsrättsförening blir stor. Givetvis tar allt det där tid, pengar och energi. Lugn! Vi på Perfecta hjälper er att få klarhet i allt som rör ert kommande stambyte. Frågan som kommer rätt snabbt från dig som kund gäller oftast kostnaden. Det är något som vi med största noggrannhet och expertis utreder så att vi kan ge er en rättvis och säker offert på stambyte kostnad per lägenhet. Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte då vi kan se vad just er bostadsrättsförening står inför när ni planerar ett stambyte för er fastighet. Det kan gälla rådgivning och utredning för hur omfattande projektet kommer att bli samt prisbilden när det avser stambyte kostnad per lägenhet.

Stambyte kostnad per lägenhet
Nyheter
Som fastighetsägare, förvaltare eller bostadsrättsförening står ni inför ett gediget jobb när det är dags för ett byggprojekt. Ofta kräver
LÄS MER HÄR
Stambyten är alltid en omfattande åtgärd. Oavsett storlek på projektet ställs höga krav på kompetens och förståelse i alla skeden
LÄS MER HÄR

Få vår guide om hur man upphandlar en stamrenovering. Fyll i din mail här så skickar vi den till dig.

Frågor som avser stambyte kostnad per lägenhet?

Varje fastighets förutsättningar när det kommer till kostnaden för ett stambyte varierar stort. Det är flera faktorer som spelar in, allt ifrån det befintliga skicket på stammarna samt våtutrymmen, placeringen av stammarna och hur många våningsplan och lägenheter som fastigheten har. Vi gör alltid en utomordentlig kartläggning av detta för att kunna ge er en så exakt planering för hur projektet kommer att avlöpa samt svara på er fråga när det berör stambyte kostnad per lägenhet. Vill ni veta mer om alla de tjänster vi tillhandahåller och hur vi kan hjälpa er vidare i era frågor som handlar om stambyte kostnad per lägenhet så är ni välkommen att läsa mer på vår hemsida, www.perfecta-projektering.se

Maila oss på info@perfecta-projektering.se eller ring tfn 08-54 90 38 90 för att komma i kontakt med våra duktiga och hängivna projektledare.

Hjärtligt välkommen!

OFFERT

Ring eller maila oss för en kostnadsfri offert.

Vi tar hand om dina orosmoln.

Vill du förebygga renoveringsstress med huvudvärk och sömnproblem? Får vi bara träffa dig så kommer vi att skingra orosmolnen kring dina fastighetsprojekt. Oavsett om det gäller en gårdsrenovering eller en städupphandling.

För fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättsföreningar.

Som hela fastighetens projektledare har vi kontakt med dig som fastighetsägare eller förvaltare men även du som sitter i en brf-styrelse. Vi kan dessutom sköta löpande information före, under och efter projektet med dina hyresgäster/bostadsrättsinnehavare.

En kontakt räcker.

Vi är som spindeln i nätet för dig som fastighetsägare eller medlem i en bostadsrättsförening. Vi sköter alla upphandlingar och presenterar för dig vad det kostar och vilka tider som gäller för projektet.

När projektet sedan är igång styr vi och tar hand om alla kontakter under projektets gång. Det kan vara med arkitekter, byggnadsnämnd, brand- och VVS-konsulter, myndigheter, konstruktörer, kontrollansvariga, entreprenörer besiktningsmän, materialleverantörer.

Välkommen till Perfecta, hela fastighetens projektledare!

Kontakta oss

Om du har några frågor är du välkommen att skicka dem genom formuläret nedan, så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Skriv ditt sökord och tryck enter