Perfecta hjälper er till ett problemfritt och säkert stambyte av er fastighet. Vad är det vi kan erbjuda dig som beställare vid ett genomgripande stambyte? När det kommer till stambyten så genomför vi alltid en betydande och stor utredning av er fastighet, allt för att vi ska kunna svara så exakt på era frågor gällande stambyte källare kostnad samt för hur själva planeringen av byggprojektet går till. När vi har det klart för oss och upphandling är avklarad så bestämmer projektledaren tillsammans med föreningen vilka entreprenörer som ska utföra själva stambytet. Det är många detaljer och ett flertal regler och lagar att ta hänsyn till, alltför att säkerställa stambytet för er som beställare. Ni är i trygga händer när ni anlitar oss på Perfecta projektering. Vi kan vår sak och har en lång erfarenhet av stambyten samt stor kompetens inom området. Vi förklarar och reder ut frågor som ni har gällande stambyte källare kostnad, hos oss ska det vara enkelt.

Få vår guide om hur man upphandlar en stamrenovering. Fyll i din mail här så skickar vi den till dig.

Stambyte källare kostnad
Nyheter
Som fastighetsägare, förvaltare eller bostadsrättsförening står ni inför ett gediget jobb när det är dags för ett byggprojekt. Ofta kräver
LÄS MER HÄR
Stambyten är alltid en omfattande åtgärd. Oavsett storlek på projektet ställs höga krav på kompetens och förståelse i alla skeden
LÄS MER HÄR

Stambyte källare kostnad? Kontakta oss så berättar vi mer!

Söker du efter ett företag som har den smidigaste helhetslösningen för dig som beställare så kontaktar du oss för en offert rörande stambyte källare kostnad. Vi träffar er gärna för att berätta mer om våra lösningar för just er stambyte. Ett stambyte är ett omfattande och unikt byggprojekt för varje byggnad. Letar du efter ett pålitligt företag när det kommer till ert byggprojekt som rör stambyte så har du kommit rätt. Våra duktiga projektledare blir er förlängda arm som ser till just era intressen vid upphandling samt kontakt med övriga aktörer. Vill ni veta mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa just er är ni välkommen att läsa mer på vår hemsida, www.perfecta-projektering.se

Vi träffar er gärna för ett förutsättningslöst samtal där vi kan hjälpa er vidare att få en bättre bild av stambyte källare kostnad.

Ni kan också kontakta våra kundvänliga medarbetare på tfn 08- 54 90 38 90.

Vill ni hellre nå oss via mail så gör ni det på info@perfecta-projektering.se

Välkomna!

OFFERT

Ring eller maila oss för en kostnadsfri offert.

Vi tar hand om dina orosmoln.

Vill du förebygga renoveringsstress med huvudvärk och sömnproblem? Får vi bara träffa dig så kommer vi att skingra orosmolnen kring dina fastighetsprojekt. Oavsett om det gäller en gårdsrenovering eller en städupphandling.

För fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättsföreningar.

Som hela fastighetens projektledare har vi kontakt med dig som fastighetsägare eller förvaltare men även du som sitter i en brf-styrelse. Vi kan dessutom sköta löpande information före, under och efter projektet med dina hyresgäster/bostadsrättsinnehavare.

En kontakt räcker.

Vi är som spindeln i nätet för dig som fastighetsägare eller medlem i en bostadsrättsförening. Vi sköter alla upphandlingar och presenterar för dig vad det kostar och vilka tider som gäller för projektet.

När projektet sedan är igång styr vi och tar hand om alla kontakter under projektets gång. Det kan vara med arkitekter, byggnadsnämnd, brand- och VVS-konsulter, myndigheter, konstruktörer, kontrollansvariga, entreprenörer besiktningsmän, materialleverantörer.

Välkommen till Perfecta, hela fastighetens projektledare!

Kontakta oss

Om du har några frågor är du välkommen att skicka dem genom formuläret nedan, så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Skriv ditt sökord och tryck enter