stambyte hur ofta

En fråga många fastighetsägare och bostadsrättsföreningar ställer sig är: ”stambyte hur ofta gör man det?”

Byggnadstekniska installationer – vattenledningar, avloppsrör, värme- och elinstallationer – har en begränsad livslängd. Så hur ofta man måste göra nytt stambyte beror mycket på kvaliteten och kunskapen hos dem som gjort jobbet tidigare.

Vi på Perfecta får ofta frågan. Stambyte hur ofta?

Med de stambyten som vi projekterar tummar vi aldrig på kvaliteten eller kapar några hörn för att spara pengar! Det tycker vi är mycket viktigt, och dessutom ser vi till att ni alltid får bra garantier.

I våra stambytesuppdrag följer vi fackmannamässiga normer, för gör man det rätt från början är livslängden på ett korrekt utfört arbete 40 till 50 år, inte ett stambyte hur ofta som helst med andra ord.

Angående en fråga om stambyte hur ofta ska det utföras är det bäst att kontakta oss för en besiktning och kontroll av era stammar.

Kontakta oss redan idag för ett möte så kommer en av våra mycket erfarna medarbetare ut och presenterar Perfecta och vår affärsidé och hur vi kan hjälpar er att renovera era stammar.

Stambyte, hur ofta bör man göra det?

Stambyte hur ofta bör man göra det, så ofta som det krävs! Är stammarna bristfälliga är det inte värt att chansa, och utan renoveringar och underhåll av dessa ökar risken avsevärt för att det uppstår omfattande och kostsamma skador i byggnaden.

Hoppas ni fått lite svar och klarhet i frågan hur ofta stambyte behövs. Och vill vi ha en offert på stambyte så kan ni bara fylla in ett formulär som ni finner på denna sida.

Vi har hjälpt många fastigheter och hjälpt dem spara massvis med pengar och tid på ett enkelt kundbesök som varit i sista minuten.

Skjut inte på det längre, kontakta oss redan idag för ett möte så kommer en av våra mycket erfarna fastighetskonsulter ut och presenterar Perfecta och vår affärsidé

Varmt välkommen till Perfecta!

Referenskund

Fastighetsägaren Aftonbladet anlitar Perfecta för bland annat byggprojektering. Läs mer här!

aftonbladet

Hur går du vidare?

Vill du veta vad Perfecta kan hjälpa dig med i byggprojekteringsfasen? Ring 08-54 90 38 90 eller maila!

Tjänster inom byggprojektering:

  • Byggprojektering
  • Projekteringsledning
  • Installationssamordning
  • Referens- och budgetkalkylering
  • Upprättande av FFU förfrågningsunderlag, AF administrativa föreskrifter, rambeskrivningar
Kontakta oss

Om du har några frågor är du välkommen att skicka dem genom formuläret nedan, så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Skriv ditt sökord och tryck enter