Aldrig har det varit så enkelt och smidigt att utföra ett stambyte bostadsrätt. När er bostadsrättsförening är i omfattande behov av ett stambyte, då finns vi här på Perfecta med den absolut främsta och mest fördelaktiga helhetslösningen. Har ni frågor rörande stambyte bostadsrätt så tveka inte att kontakta oss för ett samtal med våra erfarna och kompetenta projektledare. Vi är i hög grad ett etablerat företag som alltid arbetar med kunden i fokus och agerar som er förlängda arm när det kommer till upphandling och projektering av er beställning. En av alla våra tjänster som vi erbjuder är just stambyte bostadsrätt, hos oss kan ni vara säkra på att vi alltid ser till föreningens intressen på bästa sätt när det kommer till prisbild och pålitlig standard.

Stambyte bostadsrätt
Nyheter
Som fastighetsägare, förvaltare eller bostadsrättsförening står ni inför ett gediget jobb när det är dags för ett byggprojekt. Ofta kräver
LÄS MER HÄR
Stambyten är alltid en omfattande åtgärd. Oavsett storlek på projektet ställs höga krav på kompetens och förståelse i alla skeden
LÄS MER HÄR

Få vår guide om hur man upphandlar en stamrenovering. Fyll i din mail här så skickar vi den till dig.

Stambyte bostadsrätt? Besök oss, det räcker med en kontakt

När ni anlitar oss på Perfecta ska det vara problemfritt för er som kund och ni kommer alltid att mötas av ett stort engagemang för just ert projekt som vi har tagit oss an. Självklart vill ni som kund få ut så mycket som möjligt av ert stambyte bostadsrätt när det gäller kvalité, kostnad samt okomplicerad lösning och det är där vi på Perfecta kommer in i bilden. Vi bevakar era intressen, ser till att ni som kund är i trygga händer och vi säkerställer att ni får rätt arbete till rätt pris. Vi ombesörjer även delar så som information som bör nå ut till era bostadsrättsinnehavare under hela processen. Ni kan vara helt lugn och trygg i att vi har tänkt på allt. Vill ni veta mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa er angående stambyte bostadsrätt är ni varmt välkomna att läsa mer på vår hemsida,

www.perfecta-projektledning.se

Våra rutinerade projektledare når ni på tfn: 08-54 90 38 90 eller så kontaktar ni oss via mail info@perfecta-projektledning.se så etablerar vi en kontakt.

Vi bemöter era önskemål rörande stambyte bostadsrätt på bästa sätt.

OFFERT

Ring eller maila oss för en kostnadsfri offert.

Vi tar hand om dina orosmoln.

Vill du förebygga renoveringsstress med huvudvärk och sömnproblem? Får vi bara träffa dig så kommer vi att skingra orosmolnen kring dina fastighetsprojekt. Oavsett om det gäller en gårdsrenovering eller en städupphandling.

För fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättsföreningar.

Som hela fastighetens projektledare har vi kontakt med dig som fastighetsägare eller förvaltare men även du som sitter i en brf-styrelse. Vi kan dessutom sköta löpande information före, under och efter projektet med dina hyresgäster/bostadsrättsinnehavare.

En kontakt räcker.

Vi är som spindeln i nätet för dig som fastighetsägare eller medlem i en bostadsrättsförening. Vi sköter alla upphandlingar och presenterar för dig vad det kostar och vilka tider som gäller för projektet.

När projektet sedan är igång styr vi och tar hand om alla kontakter under projektets gång. Det kan vara med arkitekter, byggnadsnämnd, brand- och VVS-konsulter, myndigheter, konstruktörer, kontrollansvariga, entreprenörer besiktningsmän, materialleverantörer.

Välkommen till Perfecta, hela fastighetens projektledare!

Kontakta oss

Om du har några frågor är du välkommen att skicka dem genom formuläret nedan, så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Skriv ditt sökord och tryck enter