renovera stammar stockholm

Har det blivit dags även för er fastighet att renovera stammar Stockholm?

”Usch. Vad jobbigt det här har jag inte tid med.” ”Det kommer att ta evigheter att ta fram rätt företag mm”.

Det är där Perfecta kommer in och hjälper er med att renovera stammar Stockholm.

Perfecta är ett företag som specialiserat sig inom fastigheter och att hjälpa fastighetsägare och bostadsrättföreningar att ta fram rätt entreprenör till sina projekt,  vi startade i Stockholm 2004.

Att renovera stammar Stockholm handlar inte bara om priser utan även att se till att kommunen får in en kontrollplan efter att du fått bygglov. Kontrollplanen ska redovisa hur byggnationen ska genomföras för att uppfylla de krav som ställs i lagar, förordningar och föreskrifter.

Allt detta kan vi tar vi hänsyn till när det gäller att ta fram priset på våra tjänster, dvs vi kommer aldrig ha några dolda kostnader.

Kontakta oss redan idag för ett möte, så kommer en av våra mycket erfarna medarbetare ut och presenterar Perfecta och vår affärsidé och hur vi kan hjälpar er att renovera stammar Stockholm.

Eller kanske vet ni redan vilka vi är och vill ha en offert? Då kan ni bara fylla in ett formulär som ni finner på denna sida.

Erfarenhet inom renovera stammar Stockholm

När vi kommer ut och besiktar er fastighet inför att renovera stammar Stockholm krävs mycket goda kunskaper om alla problem som kan uppstå, underhåll under renoveringen och i vissa fall uppgraderingar.

Allt detta tar vi hänsyn till, och när vi kommer ut till er fastighet utför vi

  • behovsanalys
  • upphandling
  • kontraktering
  • projektledning
  • besiktning

Vi tar hand om alla dina orosmoln när det handlar om att renovera stammar Stockholm! Om du vill förebygga renoveringsstress med huvudvärk och sömnproblem, anlita oss som fastighetens projektledare, då kan vi garantera att ni kommer sova gott om nätterna. Så även om det gäller en gårdsrenovering eller en städupphandling.

Som fastighetskonsult har vi kontakt med dig som fastighetsägare eller förvaltare, men även dig som sitter i en brf-styrelse. Vi kan dessutom sköta löpande information före, under och efter projektet med dina hyresgäster/bostadsrättsinnehavare.

Får vi bara träffa dig så kommer vi att skingra orosmolnen kring dina fastighetsprojekt! Vi är ett AAA-företag med mycket kunskap och yrkeserfarenhet

Varmt välkommen till Perfecta, din fastighetskonsult som är med hela vägen.

Referenskund

Fastighetsägaren Aftonbladet anlitar Perfecta för bland annat byggprojektering. Läs mer här!

aftonbladet

Hur går du vidare?

Vill du veta vad Perfecta kan hjälpa dig med i byggprojekteringsfasen? Ring 08-54 90 38 90 eller maila!

Tjänster inom byggprojektering:

  • Byggprojektering
  • Projekteringsledning
  • Installationssamordning
  • Referens- och budgetkalkylering
  • Upprättande av FFU förfrågningsunderlag, AF administrativa föreskrifter, rambeskrivningar
Kontakta oss

Om du har några frågor är du välkommen att skicka dem genom formuläret nedan, så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Skriv ditt sökord och tryck enter