Planima

Underhållsplan med Planima

Webbbaserade underhållsplaner med Planima

Perfecta Projektledning upprättar webbaserad underhållsplan i Planima, det marknadsledande verktyget för smidig planering.

Kom igång på några minuter, samarbeta enkelt direkt i webbläsaren och få full koll på fastighet och ekonomi.

Välj det upplägg som passar dig bäst: Prenumerera på både tjänst och verktyg månadsvis eller beställ upprättandet av planen av oss och prenumerera sedan på verktyget direkt via Planima. Kontakta oss om du vill veta mer.

Planima

Koll på fastighet
och ekonomi

Som brf behöver ni ha koll. På alla kommande renoveringar men framförallt vad de kommer att kosta. Tack vare Planimas unika funktioner och vyer får ni snabbt kontroll och kan jobba både proaktivt och långsiktigt.

Smidigt
styrelsearbete

Glöm sega möten och glömda dokument. Samarbeta enkelt och ta bra beslut genom att samla allt på samma säkra ställe. Allt ni gör sparas automatiskt: säg hejdå till personberoende och krånglig överlämning till nya styrelser.

Lätt att använda,
för alla

Planima är en enkel webbaserad app anpassad för brf:er. Oavsett kunskapsnivå kan ni komma igång snabbt och jobba med er underhållsplan. Bara att logga in i webbläsaren och köra igång!

All hjälp
ni behöver

Som brf-styrelse kan det vara svårt att ha koll på allt. Därför har vi support via mejl, chatt och telefon. Ni samarbetar enkelt med er förvaltare/konsult direkt i Planima.