Är er fastighet i stort behov av ett stambyte? Och med det kommer givetvis frågan gällande kostnad stambyte. Ta kontakt med oss på Perfecta så är du genast en god bit på väg. Vi utför stambyten, fasadbesiktningar samt mycket mer när det kommer att underhålla fastigheter på bästa sätt.

Perfecta är hela fastighetens projektledare, med det menas att vi är spindeln i nätet när det kommer till samtliga aktörer som är involverade i ert projekt kring er fastighet. Syftet med att anlita oss är för att vi anser att en kontakt räcker för dig som kund, så vi på Perfecta sköter samtliga kontakter vid ert fastighetsprojekt.

Våra projektledare berättar gärna mer om hur vi arbetar och vi kan gå in mer detaljerat angående kostnad stambyte vid en kontakt.

Kostnad stambyte

Nyheter

Som fastighetsägare, förvaltare eller bostadsrättsförening står ni inför ett gediget jobb när det är dags för ett byggprojekt. Ofta kräver
LÄS MER HÄR
Stambyten är alltid en omfattande åtgärd. Oavsett storlek på projektet ställs höga krav på kompetens och förståelse i alla skeden
LÄS MER HÄR

Få vår guide om hur man upphandlar en stamrenovering. Fyll i din mail här så skickar vi den till dig.

Frågor gällande kostnad stambyte?

Att vara kund hos oss på Perfecta ska vara enkelt och tryggt, vi ser alltid till ert bästa och skyddar era intressen i olika uppdrag och tjänster.

När du som kund söker den mest smidiga samt kvalitativa lösningen så gör vi alltid vårt yttersta för att möta dig som kund i dina önskemål. Ni kan alltid vända er till oss vid frågor som berör kostnad stambyte. Vi arbetar med inriktning på hållbarhet, effektivitet och helhetslösningar. Vår ambition är att våra kunder vill fortsätta anlita oss för framtida fastighetsprojekt, då har vi enligt oss lyckats med vårt uppdrag. Vi utför en välgjord projektering för att säkerställa ett fullgott slutresultat för ert stambyte, både när det kommer till den bästa kvalitén samt vid kostnad stambyte.

 

Vårt mål är att vår gedigna kunskap samt enkelheten för dig som kund ska symbolisera oss som företag.

Besök vår hemsida www.perfecta-projektledning.se, där berättar vi mer om våra tjänster och om hur vi kan hjälpa just dig vidare när det kommer till underhåll av er fastighet.

När det kommer till frågor gällande kostnad stambyte så är ni varmt välkommen att ringa vår tfn: 08-54 90 38 90 eller maila oss på

info@perfecta-projektledning.se för en offertförfrågan.

OFFERT

Ring eller maila oss för en kostnadsfri offert.

Vi tar hand om dina orosmoln.

Vill du förebygga renoveringsstress med huvudvärk och sömnproblem? Får vi bara träffa dig så kommer vi att skingra orosmolnen kring dina fastighetsprojekt. Oavsett om det gäller en gårdsrenovering eller en städupphandling.

För fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättsföreningar.

Som hela fastighetens projektledare har vi kontakt med dig som fastighetsägare eller förvaltare men även du som sitter i en brf-styrelse. Vi kan dessutom sköta löpande information före, under och efter projektet med dina hyresgäster/bostadsrättsinnehavare.

En kontakt räcker.

Vi är som spindeln i nätet för dig som fastighetsägare eller medlem i en bostadsrättsförening. Vi sköter alla upphandlingar och presenterar för dig vad det kostar och vilka tider som gäller för projektet.

När projektet sedan är igång styr vi och tar hand om alla kontakter under projektets gång. Det kan vara med arkitekter, byggnadsnämnd, brand- och VVS-konsulter, myndigheter, konstruktörer, kontrollansvariga, entreprenörer besiktningsmän, materialleverantörer.

Välkommen till Perfecta, hela fastighetens projektledare!

Kontakta oss

Om du har några frågor är du välkommen att skicka dem genom formuläret nedan, så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Skriv ditt sökord och tryck enter