[vc_row el_class=”robin”][vc_column][mk_image src=”https://www.perfecta-projektledning.se/wp-content/uploads/2018/03/flyttkonsult-stockholm.jpg” image_size=”full” el_class=”rounded-edges”][vc_separator css=”.vc_custom_1458030775235{padding-top: 30px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Har du fått i uppdrag att hitta flyttkonsult Stockholm? Vad bra att du just hittat till vår hemsida! På Perfecta är just flyttkonsult Stockholm ett av våra expert områden.

Med många års erfarenhet inom branschen och ett brett kontaktnät vet vi att ni kommer vara nöjda med oss som flyttkonsult Stockholm. Perfecta kan som flyttkonsult samordna och ta hand om hela företagsflytten, så att din verksamhet inte blir lidande. Om dina nya lokaler behöver anpassas hjälper vi naturligtvis till med det också.

Vad gör vi när ni anlitar oss att vara er flyttkonsult i Stockholm?

 • Vi kommer gärna in redan i planeringsfasen.
 • Kontrollerar vilka inventarier som ska flyttas
 • Och vilka ska säljas?
 • Vad behövs köpas in?
 • Hur ser flyttbudgeten ut?
 • Vi magasinerar
 • Packning och demontering,
 • Vi ser till att alla lådor är märkta

Och framförallt ser vi till att varken godset eller lokalen tar skada under flytten. Vi övervakar själva flytten och ser till att allt sker i tid, i rätt ordning och på rätt sätt.[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1593085435765{margin-bottom: 0px !important;}”]

Anlita en Flyttkonsult Stockholm

Som flyttkonsult i Stockholm packar vi upp, monterar och följer upp. Och om något har blivit skadat? Vi sköter kontakten med flyttfirmor och försäkringsbolag.

Låt oss säga att möblerna inte passar i den nya lokalen, typiskt men med oss som flyttkonsult Stockholm hjälpa till att hitta nya. Avslutningsvis utvärderar vi projektet och stämmer av att budgeten har hållits. Hyr flyttkonsult i Stockholm redan idag.

Förmodligen flyttar du inte särskilt ofta och är ingen expert på området och behöver en flyttkonsult Stockholm. Kontakta oss redan idag så kan vi boka ett möte och vi kan presentera varför ni ska välja oss på Perfecta som konsult!

Varmt välkomna till oss på Perfecta vi hjälper er med er flytt.[/vc_column_text][mk_fancy_title tag_name=”h3″ color=”#595959″ size=”20″ font_weight=”900″ margin_top=”10″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]Referenskund[/mk_fancy_title][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″ css=”.vc_custom_1520847839235{margin-left: 0px !important;}” offset=”vc_col-lg-6 vc_col-md-6″][vc_column_text]När Wallfast skulle göra stamrenovering i en fastighet på Öregrundsgatan på Östermalm behövde lägenheterna tömmas. Läs mer här![/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][mk_image src=”https://www.perfecta-projektledning.se/wp-content/uploads/2016/02/wallfast-logo.png” image_size=”full” align=”center”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][mk_fancy_title tag_name=”h3″ color=”#595959″ size=”20″ font_weight=”900″ margin_top=”10″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]Hur går du vidare?[/mk_fancy_title][vc_column_text]Vill du veta vad Perfecta kan hjälpa dig med i byggprojekteringsfasen? Ring 08-54 90 38 90 eller maila![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][mk_custom_box corner_radius=”5″ bg_color=”#e56421″][mk_fancy_title tag_name=”span” color=”#ffffff” size=”20″ font_weight=”900″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]Tjänster inom byggprojektering:[/mk_fancy_title][mk_fancy_title tag_name=”span” color=”#ffffff” size=”16″ font_weight=”400″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]

 • Byggprojektering
 • Projekteringsledning
 • Installationssamordning
 • Referens- och budgetkalkylering
 • Upprättande av FFU förfrågningsunderlag, AF administrativa föreskrifter, rambeskrivningar

[/mk_fancy_title][mk_button dimension=”flat” corner_style=”rounded” url=”https://www.perfecta-projektledning.se/tjanster/lista-over-tjanster/” align=”center” margin_top=”15″ margin_right=”0″ bg_color=”rgba(255,255,255,0.5)” btn_hover_bg=”#ffffff” btn_hover_txt_color=”#e56421″]Alla tjänster[/mk_button][mk_button dimension=”flat” corner_style=”rounded” url=”https://www.perfecta-projektledning.se/kontakt/offert/” align=”center” margin_top=”15″ margin_right=”0″ bg_color=”rgba(255,255,255,0.5)” btn_hover_bg=”#ffffff” btn_hover_txt_color=”#e56421″]Offertförfrågan[/mk_button][/mk_custom_box][/vc_column][/vc_row]