[vc_row el_class=”robin”][vc_column][mk_image src=”https://www.perfecta-projektledning.se/wp-content/uploads/2018/03/flyttfirma-kontorsflytt.jpg” image_size=”full” el_class=”rounded-edges”][vc_separator css=”.vc_custom_1458030775235{padding-top: 30px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1592479159990{margin-bottom: 0px !important;}”]Behöver ni råd och hjälp med en flyttfirma kontorsflytt?

Perfecta utför flyttfirma kontorsflytt sedan 2004 och har mycket goda erfarenheter och bra kontaktnät som kan hjälpa er och ert företag.

Små, mellanstora eller stora kontor spelar ingen roll, vi kommer att lösa flytten åt er.

Vår ambition är att alla våra kunder ska vara nöjda och därför ger vi 100% nöjd kund-garanti och dessutom erbjuder vi våra tjänster till ett av marknadens bästa priser när vi utför flyttfirma kontorsflytt.

Tjänster inom flyttledning:

 • Planering och samordning
 • Budgetkalkyl
 • Upphandling
 • Entreprenadstyrning
 • Beställning och inköp av inventarier
 • Avyttring av inventarier
 • Magasinering
 • Avflyttningsstädning

Perfecta utför allt som kan tänka sig behövas av en flyttfirma vid kontorsflytt,

Vi kan lova att du kommer att bli positivt överraskad. Så kontakta oss för en offert![/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1593085204288{margin-bottom: 0px !important;}”]

Smidig och bra Flyttfirma kontorsflytt

Låt oss samordna och ta hand om hela kontorsflytten, så att din verksamhet inte blir lidande. Det är bättre att ni gör det ni är bäst på och vi gör det vi är bäst på, låt inte personalen göra tunga lyft och utsätta sig för skador och annat tråkigt. Dessutom har vi nog bättre erfarenhet av att flytta, för när flyttade ert företag senast?

Vi älskar det vi gör och blir glada om vi får hjälpa till. Om dina nya lokaler behöver anpassas hjälper vi naturligtvis till med det också. Att vara noggranna och se till att allt packas på rätt sätt är viktigt, vi ser till att varken godset eller lokalen tar skada under flytten.

Vi övervakar själva flyttfirma kontorsflytt och ser till att allt sker i tid, i rätt ordning och på rätt sätt. När vi säger hög kvalité & utmärkt service, då menar vi det! Vi ser fram emot att träffa er!

Ring oss så berättar vi vad vi kan göra för just ditt företag.
När du söker flyttfirma kontorsflytt tänk på oss!

Varmt välkommen![/vc_column_text][mk_fancy_title tag_name=”span” color=”#595959″ size=”20″ font_weight=”900″ margin_top=”10″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]Referenskund[/mk_fancy_title][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″ css=”.vc_custom_1520847839235{margin-left: 0px !important;}” offset=”vc_col-lg-6 vc_col-md-6″][vc_column_text]Fastighetsägaren Aftonbladet anlitar Perfecta för bland annat byggprojektering. Läs mer här![/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][mk_image src=”https://www.perfecta-projektledning.se/wp-content/uploads/2016/01/aftonbladet.png” image_size=”full” align=”center”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][mk_fancy_title tag_name=”span” color=”#595959″ size=”20″ font_weight=”900″ margin_top=”10″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]Hur går du vidare?[/mk_fancy_title][vc_column_text]Vill du veta vad Perfecta kan hjälpa dig med i byggprojekteringsfasen? Ring 08-54 90 38 90 eller maila![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][mk_custom_box corner_radius=”5″ bg_color=”#e56421″][mk_fancy_title tag_name=”span” color=”#ffffff” size=”20″ font_weight=”900″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]Tjänster inom byggprojektering:[/mk_fancy_title][mk_fancy_title tag_name=”span” color=”#ffffff” size=”16″ font_weight=”400″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]

 • Byggprojektering
 • Projekteringsledning
 • Installationssamordning
 • Referens- och budgetkalkylering
 • Upprättande av FFU förfrågningsunderlag, AF administrativa föreskrifter, rambeskrivningar

[/mk_fancy_title][mk_button dimension=”flat” corner_style=”rounded” url=”https://www.perfecta-projektledning.se/tjanster/lista-over-tjanster/” align=”center” margin_top=”15″ margin_right=”0″ bg_color=”rgba(255,255,255,0.5)” btn_hover_bg=”#ffffff” btn_hover_txt_color=”#e56421″]Alla tjänster[/mk_button][mk_button dimension=”flat” corner_style=”rounded” url=”https://www.perfecta-projektledning.se/kontakt/offert/” align=”center” margin_top=”15″ margin_right=”0″ bg_color=”rgba(255,255,255,0.5)” btn_hover_bg=”#ffffff” btn_hover_txt_color=”#e56421″]Offertförfrågan[/mk_button][/mk_custom_box][/vc_column][/vc_row]