bostadsrättsförening stambyte

Söker ni konsultation angående ett kommande bostadsrättsförening stambyte?

”Usch, vad jobbigt detta har jag inte tid med.” eller ”det kommer att ta evigheter att ta fram rätt företag mm” tänker du kanske nu, och många gör det tills de har anlitat oss på Perfecta.

Perfecta och alla medarbetare kommer att ta väl hand om alla dina orosmoln när det gäller ert bostadsrättsförening stambyte!

Vi kan hjälpa dig att förebygga renoveringsstress med huvudvärk och sömnproblem, så anlita oss som fastighetens projektledare. Då kan vi garantera att ni kommer sova gott om nätterna, oavsett om det gäller en gårdsrenovering eller en städupphandling.

Som fastighetskonsult har vi kontakt med dig som fastighetsägare eller förvaltare, men även med dig som sitter i en brf-styrelse. Vi kan dessutom sköta löpande information före, under och efter projektet med dina hyresgäster eller bostadsrättsinnehavare.

Får vi bara träffa dig så kommer vi att skingra alla orosmolnen kring dina fastighetsprojekt!

Kontakta oss redan idag för ett möte, så kommer en av våra mycket erfarna medarbetare ut och presenterar Perfecta och vår affärsidé och hur vi kan hjälpar er igenom ett bostadsrättsförening stambyte.

Vill ni ha en offert bostadsrättsförening stambyte? Ni kanske redan har hört talas om oss och vet vilka vi är och vill nu ha en offert på stambyte i bostadsrätten? Då kan ni bara fylla in ett formulär som ni finner på denna sida.

Erfarenhet inom bostadsrättsförening stambyte

När vi kommer ut och besiktar er fastighet inför bostadsrättsförening stambyte krävs mycket goda kunskaper om alla problem som kan uppstå, underhåll under renoveringen och i vissa fall uppgraderingar.

Perfecta, som staertade i Stockholm 2004, är ett förtag som specialiserat sig inom fastigheter och att hjälpa fastighetsägare och bostadsrättföreningar att ta fram rätt entreprenör till olika projekt.

Vi är ett AAA-företag med mycket kunskap och yrkeserfarenhet inom bostadsrättsförening stambyte.

Vi väntar på ert samtal och kommer svara på alla era frågor.

Varmt välkommen till Perfecta, din fastighetskonsult som är med hela vägen.

Referenskund

Fastighetsägaren Aftonbladet anlitar Perfecta för bland annat byggprojektering. Läs mer här!

aftonbladet

Hur går du vidare?

Vill du veta vad Perfecta kan hjälpa dig med i byggprojekteringsfasen? Ring 08-54 90 38 90 eller maila!

Tjänster inom byggprojektering:

  • Byggprojektering
  • Projekteringsledning
  • Installationssamordning
  • Referens- och budgetkalkylering
  • Upprättande av FFU förfrågningsunderlag, AF administrativa föreskrifter, rambeskrivningar
Kontakta oss

Om du har några frågor är du välkommen att skicka dem genom formuläret nedan, så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Skriv ditt sökord och tryck enter