I SEO

Lämna över projektledningen av stamrenoveringen till oss

Står er bostadsrättsförening inför en stamrenovering och är ni i behov av en projektledare som har koll? Som hela fastighetens projektledare kan vi på Perfecta leda samtliga av era projekt.

Vi på Perfecta Projektledning kan hjälpa er genom hela processen och jobbar med behovsanalys, upphandling, kontraktering, projektledning och besiktning. Dessutom kan vi sköta löpande information före, under och efter projektet med era bostadsrättsinnehavare eller hyresgäster.

Vi kan hjälpa till med:

  • Behovsanalys
  • Upphandling
  • Kontraktering
  • Projektledning

Så lyckas ni med projekteringen vid stamrenovering

Större stamrenoveringar innebär många gånger problem för bostadsrättsföreningar då det ofta saknas erfarenhet och tydliga rutiner gällande hur man ska gå till väga. Olyckligt nog leder detta i många fall till att bostadsrättsföreningen får betala betydligt mer än nödvändigt eller att man inte får arbetet korrekt utfört och vad man har betalat för.

På Perfecta Projektledning har vi sedan starten 2004 samarbetat med bostadsrättsföreningar av olika storlekar och verkat som deras högra hand genom alla slags projekt. Så när du är i behov av en pålitlig projektledare vid stamrenovering kan du lita på att vi finnas vid din sida från upphandling och förstudie, till slutavräkning och slutbesiktning. Allt för att säkra en så lyckad stamrenovering som möjligt samt att slutresultatet blir bra och enligt dina förväntningar.

Ladda ner vår manual om hur hur lyckas med en upphandling av en stamrenovering här

Kontakta oss

Om du har några frågor är du välkommen att skicka dem genom formuläret nedan, så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Skriv ditt sökord och tryck enter